Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024

У номінації «Література, літературознавство» – Безобразова Лариса Леонідвна, кандидат філологічних наук, доцент, відповідальний редактор наукової редколегії Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка, президент Слов’янського клубу – за працю «Леонід Бразов. Твори у десяти томах»; Хало Ольга Іванівна, член Національної спілки письменників України – за роман-хроніку «Корона Вишневецьких»; Шевченко Володимир Євгенович, доцент, декан гуманітарного факультету Кременчуцького університету економіки, інформаційних технологій і управління, член Національної спілки журналістів України – за книгу «Казки і легенди гори Пивихи».

У номінації «Журналістика, публіцистика» – Черкас Валерій Михайлович, фотохудожник, заслужений журналіст України – за фотоальбом «Полтавська родина».

У номінації «Мистецтво» – Трохимець-Милютін Віктор Олександрович, член Національної спілки художників України – за творчий доробок.

У номінації «Народна творчість, народні ремесла» – Зуб Лідія Миколаївна, художниця, ветеран праці – за творчий доробок.

У номінації «Благодійна та громадська діяльність» – Гринь Володимир Іванович, приватний підприємець – за надання благодійної допомоги у виданні краєзнавчих і художніх книг лубенських авторів.