Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024

У номінації «Література, літературознавство» – Неживий Олексій Іванович,член Національної спілки письменників України. Національної спілки журналістів України, Національної спілки краєзнавців України – за монографію «Григір Тютюнник: текстологічна та джерелознавча проблематика життя і творчості».

У номінації «Журналістика, публіцистика» – Авторський колектив у складі Козюри Валерія Миколайовича та Козюри Ігоря Валерійовича, дослідники-краєзнавці – за книгу нарисів «Історичні силуети».

У номінації «Мистецтво» – Слєпцов Володимир Анатолійович, член Національної спілки журналістів України, спілки літераторів Полтавщини – за творчий доробок.

У номінації «Народна творчість, народні ремесла» – Забора Віра Петрівна, майстер народної творчості з художньої вишивки, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України – за творчий доробок.

У номінації «Благодійна та громадська діяльність» – Попельнюх Анатолій Федорович, заслужений будівельник України, директор ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Нафтогазсервіс», депутат Полтавської обласної ради – за благодійну допомогу громадським організаціям ветеранів війни та праці, «Союз Чорнобиль», спортивним товариствам, закладам охорони здоров’я, освіти, культури Гадяцького району.