Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024

Перша премія

Пархоменко Ігор Андрійович, Поставний Андрій Михайлович, студенти Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, за наукову роботу «Шляхи поєднання інтересів місцевих громад та підприємств у популяризації спорту: маркетинговий підхід».

Барбінова Алла Володимирівна, студентка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, за наукову роботу «Створення Полтавського молодіжного проекту «Школа майбутньої сім’ї».

Костіна Надія Анатоліївна, студентка вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», за наукову роботу «Розробка та реалізація молодіжних соціальних проектів як дієвий спосіб самоврядування громад».

Друга премія

Філісюк Єлизавета Олексіївна, Філісюк Тетяна Олексіївна, студентки Полтавської державної аграрної академії, за наукову роботу «Концептуальні засади розвитку велоруху в м. Полтава».

Гапон Ольга Василівна, студентка вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія», за наукову роботу «Роль студентського та місцевого самоврядування у профілактиці грипу та ГРВІ серед працівників промислових підприємств».

Рева Ігор Едуадович, студент Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, за наукову роботу «Студентське самоврядування сьогодні як середовище виховання майбутньої української еліти».

Третя премія

Жушман Роман Володимирович, Задорожна Юлія Сергіївна, студенти Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, за наукову роботу «Ефективна система органів місцевого самоврядування як шлях побудови громадянського суспільства».

Мороз Антоніна Олегівна, Перетятько Інна Володимирівна, Постіл Юлія Олександрівна, студенти Полтавської державної аграрної академії, за роботу «Система пропозицій щодо вдосконалення Положення про студентське самоврядування у ВНЗ України та форм контролю і звітності».

Заморьонова Дар’я Володимирівна, студентка вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», за наукову роботу «Працевлаштування студентської молоді та випускників вищих навчальних закладів».

Споденейко Алеся Анатоліївна, студентка Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, за наукову роботу «Організація наукової роботи студентів, як фактор підвищення конкурентоздатності випускників на ринку праці».

Потіпко Наталія Сергіївна, Борисенко Маргарита Олександрівна, студентки Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, за наукову роботу «Допомога і підтримка органам самоврядування соціальних підприємств (на прикладі Полтавського учбово-виробничого підприємства «Полтаваелектро»).