Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024
Наприклад, 14.06.2024

Друга премія

Пінчук Діана Миколаївна, студентка Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, за наукову роботу «Досвід підтримки молодіжних ініціатив в Європейському клубі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського як шлях до реалізації потенційних можливостей молоді «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад».

Козак Наталія Григорівна, магістрант Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, за наукову роботу «Координаційні ради у формуванні лідерства в системі учнівського самоврядування».

Третя премія

Рева Олексій Едуардович, студент Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, за наукову роботу «Актуальні проблеми полтавської територіальної громади та шляхи їх вирішення із залученням молоді».

Гапон Ольга Василівна, студентка вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія» за наукову роботу «Роль студентського та місцевого самоврядування у профілактиці стоматологічних захворювань у дітей».

Жук Юлія Олександрівна, студентка Полтавського університету економіки і торгівлі, за наукову роботу «Працевлаштування студентської молоді та випускників вищих навчальних закладів».

Рахліна Марина Сергіївна, студентка Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, за наукову роботу «Конституційно-правовий статус представницьких органів місцевого самоврядування України».