Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

Олександр Біленький вручив нагороди переможцям обласного конкурсу «Самоврядування очима дітей»

1 лютого голова обласної ради, голова Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» Олександр Біленький вручив нагороди переможцям обласного конкурсу серед дітей шкільного віку області «Самоврядування очима дітей». 

Конкурс проведено Асоціацією за сприяння обласної ради.

Всього у 2023 році на конкурс, який мав тематику «Громада, в якій я хочу жити», було подано 219 робіт. Голосування відбувалося на онлайн платформі Smart Region. 

Вітаючи переможців, Олександр Біленький зазначив, що саме у творчих роботах діти можуть мріяти й подумки моделювати майбутнє своїх громад і України.

«Наші діти сприймають світ по-іншому, мріють про розвиток своїх громад та мир. Подібні конкурси допомагають школярам відчувати, що вони можуть впливати на розвиток нашої держави, своїх сіл і містечок. Переконаний, що наше майбутнє творитимуть саме такі завзяті й наполегливі діти. А завдяки ЗСУ – у мирній та вільній Україні!» – підкреслив Олександр Біленький.

У віковій категорії 6-9 років перше місце здобула Поліна Гончаренко, друге місце Матвій Колос - Магілін, третє – Єлизавета Михайлюк.

У віковій категорії 10-12 років переміг Назар Кривошей, друге місце здобув Глеб Маслак, третє місце – Мілана Ткачук. 

У віковій категорії 13-17 років перше місце виборов Денис Губа, друге місце – Анна Кошляк, третє місце – Ілона Клюшник.

За підсумками голосування переможцями у номінації «Приз глядацьких симпатій» стали: Ростислав Гаражій та Ліана Козаченко (категорія 6-9 років), Ангеліна Козаченко, Таня Покотило, Ангеліна Клименко (категорія 10-12 років), Єлизавета

Бзнуні (категорія 13-17 років).

Переможці отримали дипломи та цінні подарунки.