Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024
Наприклад, 29.04.2024

Відбулось засідання робочої групи з питань заборгованості КП ПОР “Полтававодоканал” перед АТ “Полтаваобленерго” 

11 квітня відбулось засідання робочої групи з питання заборгованості КП ПОР “Полтававодоканал” перед АТ “Полтаваобленерго” за отримані послуги з розподілу електричної енергії та укладання договору з постачальником електричної енергії. Вів засідання заступник голови обласної ради Олег Бєлоножко. Він окреслив присутнім передісторію даної ситуації. 

“Основним завданням робочої групи є вивчення питання щодо причин виникнення заборгованості КП ПОР “Полтававодоканал” перед АТ “Полтаваобленерго” за отримані послуги з розподілу електричної енергії та визначення шляхів його вирішення”, – зазначив Олег Бєлоножко. 

У роботі засідання взяли участь заступник голови обласної ради Олексій Чепурко, виконувач обовʼязків генерального директора КП ПОР “Полтававодоканал” Олег Мізік, голова Правління “Полтаваобленерго”, депутат Полтавської обласної ради Руслан Стройний та представники підприємства, керівник Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики Полтавської ОВА Едуард Рева, начальник Управління майном обласної ради Леся Коморна, працівники виконавчого апарату облради, інші.

Говорили про погашення заборгованості, постачальника останньої надії, поточний стан розрахунків тощо. 

Рекомендувати КП ПОР “Полтававодоканал” посилити роботу щодо погашення заборгованості перед АТ «Полтаваобленерго» за отримані послуги з розподілу електричної енергії та укладання договірів з постачальником електричної енергії.