Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024
Наприклад, 27.04.2024

На Полтавщині планують відновлювати обʼєкти медичної та освітньої галузей

21 березня відбулося засідання Робочої групи з координації супроводу субпроєктів у рамках реалізації проєктів «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» та «Програма з відновлення України». 

У роботі засідання взяв участь перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко, депутат обласної ради, директор Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОВА Людмила Корнієнко, керівники інших структурних підрозділів Полтавської ОВА, голови територіальних громад області, експерти міжнародних організацій, інші. 

У рамках заходу, було розглянуто умови створення даної Робочої групи, затверджено її склад та положення. Говорили про мету та завдання Проєктів «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» та «Програма з відновлення України».  

Потому присутні розглянули презенції субпроєктів, пропонованих  до реалізації в рамках програм НКПВУ та ПВУ. Проєкти стосуються будівництва, а саме: реконструкції, капітального ремонту та реставрації обʼєктів медичної і освітньої галузей області. 

На завершення було погоджено план соціального менеджменту щодо реалізації проєктів та сформовано моніторингову групу з координації їхнього супроводу.