Наприклад, 07.06.2024
Наприклад, 07.06.2024
Наприклад, 07.06.2024
Наприклад, 07.06.2024
Наприклад, 07.06.2024

Іван Степаненко набув повноважень депутата Полтавської обласної ради

Сьогодні, під час пленарного засідання тридцять першої сесії Полтавської обласної ради VIII скликання, голова обласної виборчої комісії Людмила Сердюк оголосила про зміну депутатського складу обласної ради. Вона зазначила, новим депутатом Полтавської обласної ради визнали та зареєстрували Івана Степаненка. Він став на заміну Василя Воротинцева, який склав повноваження депутата.

Від імені депутатського корпусу голова обласної ради Олександр Біленький привітав Івана Степаненка з набуттям депутатських повноважень та доручив виконавчому апарату обласної ради виготовити та видати новообраним депутатам обласної ради посвідчення депутата.

Іван Степаненко народився 1 жовтня 1961 року в селі Безуглівка на Чернігівщині. Має вищу освіту. Свій трудовий шлях розпочав у колгоспі «Правда» Ніжинського району Чернігівської області, працював механізатором. У 1985 році був прийнятий на роботу в колгосп імені «Воровського» Полтавського району на посаду агронома-хіміка.

Пізніше працював бригадиром тракторної бригади та головним інженером. У 2000 році був обраний директором СГ ТОВ «імені Калашника» Полтавського району. З 2013 року, після проведення реорганізації СГ ТОВ «імені Калашника» в ПП «імені Калашника», був обраний директором, де працює понині.